Кичка ви лелина, естрадни звезди!

Във VIP Brother грачат грозно, зловещо...
15 окт 2015 09:00, Александър Попов
90
Кичка ви лелина, естрадни звезди!
Снимка: VIP Brother

Някои сигурно са си мислели, че Big Brother е стигнал дъното, но т.нар. ВИП-ове побързаха да ни опровергаят.

Смятат се за звезди, за важни персони. Но затворени в една къща те показаха всъщност, че са едни малки хора, които не заслужават и грам уважение. Най-точно ситуацията бе описана от актьора Иван Ласкин - Кичка ти лелина, Ритонка ти майчина!

Естрадният скандал между Кичка Бодурова и дует Ритон надхвърли нормалното. Обидните реплики помежду им, заяжданията кой може да пее и кой е буфосинхронист, грозните нападки на Бодурова към дуета, че нямат дете, показаха, че и на естрадния фронт нищо ново - властва звездеенето, незачитането, унижението.

"Ако с Кичка съм близка, по-добре да ида да се застрелям", заяви Катя. "Аз вас и за вокална група не бих ви взела", отвърна Кичка. "Слушай, ти и срещу нас да тичаш, не може да ни стигнеш. Ти от 20 години продаваш само къщи и не си направила и една песен. Идваш в България, за да изкараш някой лев", допълни снощната грозна картина Здравко.

След подобна излагация за все повече хора Кичка Бодурова ще бъде пренебрежителното "Баба Кица". Така си постла. Ако ще още 20 албума да извади и пет пъти да излезе на сцената на "Сизърс Палас". Най-добре да си ходи в Америка и да не ни занимава със своята дребнавост, докачливост и чувство за превъзходство над останалите певци. Окей? Българската сцена няма нужда от малки хора като нея, бързо ще я преглътнем. Реномето й потъна...

Същото важи и за дует Ритон. След хубавото юбилейно турне, завършило с успешен концерт в зала 1 на НДК, хубавото свърши. Заради някой лев отгоре, за да бъдеш част от VIP Brother. И милион да са им дали цената не си заслужава. Защото се принизиха до нивото на обикновени скандалджии в кръчма, които си го мерят чий е най-голям. 35 години на сцена няма как да бъдат зачертани, но сега няколко седмици ще ни се обясняват как са били провокирани. Няма да помогне, лекето ще си остане.

Светата естрадна троица сигурно ще излиза на сцена и в бъдеще. Сигурно ще има фенове, които ще им пляскат и припяват, но ще го има ли голямото уважение? Нали звездите трябва да дават пример? Какви звезди са, след като държанието им е хашлашко?

Само за протокола - Кичка Бодурова, Луна и дует Ритон са номинирани за изгонване тази седмица от Къщата. За съжаление, според регламента напуска само един. А колко хубаво би било шоуто да продължи без Кичка и Ритон-ците... Едната да си поеме към Щатите, и без това й е труден българския, а другите двама да не ни занимават с величието си. Нищо, че и 20 години да тичаме срещу тях няма да ги стигнем. А някой въобще иска ли да се надбягва с такива хора?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
13
 
! Отговори
извънземно преди 8 години
За какви звезди иде реч? Те са метеорити, тоест: ТВЪРДО МАТЕРИАЛНО ТЯЛО с извънземен произход, паднало върху земната повърхност.
47
3
 
20
 
! Отговори
ива преди 8 години
непрекъснато ни внущават колко е богата Кичка. Тогава за какво и трябва да влиза в подобни формати. Преди време се беше набутала в един музикален фармат, на който ментор и бе Катя от Ритон, а Здравко - жури. В крайна сметка се изпокара с Рут Колева, казаха си отново големи приказки и пак се завъртяха скандали. Характера на никой не ме изненадва. Вие защо се изненадвате. Те са извадка на нашето общество. Всички пищещи са същите . На кого е чужда злобата, завистта, клюката, интригата .
46
0
 
51
 
! Отговори
друг преди 8 години
А колко хубаво би било шоуто да изобщо да бъде спряно !
45
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не вЕрвам на никой от успелите в БГ преди 89 година.
44
2
 
3
 
! Отговори
НЕма пробУеми преди 8 години
А па разследващиО жОрналистИН Ники К. е гоУем. Само за скандаУи говоУи. А па тАва е най-гоУемото show на Планетата. Културната му стойност е много висока.
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 51Всичко трябва да има граници колега! Не отричам че го гледам,не отричам че за толкова пари почти всеки от нас най-вероятно ще влезе в предаването и ще се прави на ***,не отричам лично за себе си,че сигурно имам много отвратителни качества,но никога не съм бил лицемер,като тия ВИП-ове!
42
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя Кица,че е баба,баба е! Ами наборката и Катя,каква ще да е тогава? Ами Здравко Зарзавата? Голям праз,че познавали и били близки с Геронтофила Киркор Киркоров!? Намерили с какво да се хвалят! Луна-имам чувство че страда от аутизъм,съчетан с лека форма на дебилност от детските години.Сега се сещам защо изпя песните Бягайте крачета и Фишчето дето го стискала!И останалите не са по-различни! Изглежда най-свестните ги изгониха!
41
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не знам какво се възмущавате всички. И вие сте същите простаци и ако някой ви покани срещу солидна сума, ще си счупите краката от тичане да отидете там. А пък други уж не гледат, а коментират. Всички сте същите - прости, алчни и за пари бихте направили всичко. Но нали сте анонимни е лесно да плюете.
40
0
 
25
 
! Отговори
Отвратен преди 8 години
Най-ниска проба простотия гарнирана с граничеща с клинични проявления на шизофрения. Ако това е критерий за български VIP, всички тези хуманоидни *** са VIP ***.
39
1
 
19
 
! Отговори
а преди 8 години
Музиката им не ми харесва, сега се видя, че и като хора са гнили... всичките да се скрият някъде, грозни ***! И тримата номинирани ако може да се махнат, само караници и обиди в този вип брадър, веднъж не излъчиха нещо забавно, нещо смешно... просто нямам думи какъв ужас е. И те стиснали мизерните си хонорарчета, заради които допускат такава излагация. Разбирам да бачкат за 400 лв в чистота, ама певци да правят така... ужас, ужас!
38
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До teoКато чета какво си написал по-добре се скрий някъде. Какво да гледам Алфа ли? Нова е най -яката телевизия. Като не ти харесва не гледай. Аман от празни кратуни, които да ми дават акъл.
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 2Лошото приятел е,не че се правят на нещо си!Те са си просто такива!-Алчни,дребнави.......живи ***!Не може да има изкуство с подобни индивиди!
36
5
 
34
 
! Отговори
Зара преди 8 години
Тези от Ритон стигнаха дъното и сега копаят под него. Девойката с големите цици се прави на кротка, но отвреме на време вдига глава като усойниците и ухапва който й падне, в случая Кичка. И тази не е на ниво, но ритонците се оказаха долнопробна *** с временно лустро, което не успяха да подържат повече от един ден.
35
1
 
11
 
! Отговори
Чеки Джията преди 8 години
Ще разберете защо сме на този хал като преброите тиквите, които вечер клечат да надничат през дупката на банята в такива шитни като биг факър! Еми в банята всички са голи! Жалко за !
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Здравко здравето май не му е в мозъка...
33
0
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
"Някои сигурно са си мислЕли" Саше, излагаш се!
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се оплаквайте, няма смисъл от коментари...никой не ви е карал да гледата простащината Big Brother! Ако не го гледате и не спонсорирате едни хора с SMS-и...Big-a няма да го има или поне той няма да ви дразни, губейки си времето безцелно!
31
0
 
12
 
! Отговори
sid преди 8 години
Траги-комедия,хем ми е смешно ,хем ми е жално,че толкова *** и ограничен народ има и това са ВИП-ове.Показаха все едно един довършен образ на българина.Това сме ние българите,хубаво се виждаме отстрани,дано си вземем някаква поука.Не ми се иска да мисля ,че същия българина като Кичка жевее отсреща ми ,същия колега като Здравко ме плюе на работа ,същата луда като Луна кара автомобила си и пее с пълно гърло фалшиво някаква си мелодия/нейно произведение/.Надявам се да има и свесни българи.
30
0
 
5
 
! Отговори
с преди 8 години
До Анонименкато всяка друга статия в този сайт
29
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази статия е срам за журналистиката, толкова елементарно и жлъчно написана, нещо като провинциална ученичка, изказала се в социалката.....